در دیدار رئیس فدراسیون و مدیر عامل باشگاه مس کرمان صورت گرفت؛ رویداد همگانی مقاومت برگزار خواهد شد

مدیر عامل شرکت مس کرمان در جلسه با رئیس فدراسیون رویداد همگانی با عنوان مقاومت را برای آینده برنامه‌ریزی کرد تا با حضور رئیس فدراسیون برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی  فدراسیون دوچرخه سواری، رئیس فدراسیون در سفر استانی خود به کرمان پس از برگزاری مجمع سالیانه هیات این استان، جلسه‌ای با رئیس باشگاه مس کرمان داشت.

دراین دیدار محمدرضا کافی، مدیرعامل باشگاه مس که در لیگ دوچرخه سواری تیم داری می‌کند، حمایت بیش ازپیش خود از این رشته را اعلام کرد تا دوچرخه سواران مس حضور پر رنگ‌تر نتایج بهتری نسبت به قبل داشته باشند.

در این دیدار که کامران رحمتی، رئیس کمیته همگانی فدراسیون نیز حضور داشت، برنامه یک رویداد همگانی با عنوان مقاومت را برای این استان برنامه ریزی کرد تا در آینده با حضور رئیس فددراسیون برگزار شود.

اقدامات  این باشگاه در سال‌های اخیر نیز مورد تمجید رئیس فدراسیون قرار گرفت.